Cursus Mozaïek

 

img_3461Een combinatie tussen creatief werken, puzzelen en techniek. Dat is werken met Mozaïek. Werken met Mozaïek  spreekt meerdere gebieden aan in je brein, waardoor je goed kunt ontspannen en in het NU beland.

Heb je altijd al iets moois willen maken van mozaïek? Een individueel werkstuk? Of wil je gezamenlijk een groot werkstuk creëren? Wil je de basis technieken onder de knie krijgen? En dat in 5 avonden? Samen met vriendinnen en/of nieuwe mozaïek geintereseerden? Dat kan! Het project kun je aanpassen aan je wensen.

We gaan aan de slag met ontwerpen, kiezen van ondergronden en de daadwerkelijke mozaïek. Je kunt bijvoorbeeld een schilderij maken voor binnen en/of buiten, een mooi persoonlijk dienblad, een huisnummer bord of een vogelhuisje.

img_3686

  • 5 cursus avonden van 2 uur
  • Ontwerpen, ondergrond voorbereiden, Mozaïeken, voegen, afsluiting
  • Inclusief thee/koffie en lekkers
  • Prijs: €95,00

Ojee… je wilt graag meedoen aan deze cursus, maar je woont je verder weg? Dat is geen probleem. Ik bied deze cursus ook online aan. Ik stuur het materiaal naar je toe en ik maak een live-verbinding via FaceTime of Skype, zodat je met de groep mee kan doen.

 

Je kun je nu inschrijven voor de cursus die plaatsvind op de maandagavond. Een goed begin van een creatief najaar! Aanvang is 19.30 uur ‘s.

Klik hier voor het inschrijven via het contactformulier of stuur een mail naar mozaiektuin@ziggo.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: