Workshop Mindful Fotografie

Herken je dit: Vindt je het leuk om te fotograferen. Maar betrap je jezelf erop dat je gedachteloos hele series foto’s schiet?? En maar hopen dat er eentje ertussen zit die gelukt is? En dan niet tevreden zijn? Wat je fotografeert, wat je in dat kader zet, welke onderwerpen, inzoomen of landschappen, kleuren of metaforen. Alles heeft een betekenis. De vraag is, wat betekent het voor jou? Wat probeert je onderbewuste jou te vertellen via een foto, gemaakt met aandacht? Samen kunnen we dat ontdekken.

Daarom wil ik je graag uitdagen!

Je hebt geen dure camera nodig! Een smartphone is voldoende… het gaat juist om het kaderen, niet om de techniek. Maak daarom maar een bewust 1 foto, met volledige aandacht tijdens een meditatie wandeling van 30 min. De foto laat zien wat je gevoel is tov de vraag waarmee we aan het werk gaan.

img_4187
  • Workshop van 2 uur
  • Mindful meditatie wandeling met een opdracht
  • Heel bewust maak je slechts 1 foto
  • Terugkomst uitleg over en betekenis van de foto
  • Inclusief thee / koffie en lekkers
  • Prijs €25,00
  • Minimale deelname 3 personen

De groep is niet groter dan 6 personen. Op deze manier blijft het persoonlijk en is er genoeg mogelijkheid om uitgebreid je foto te bespreken. Je kunt je als groep of bedrijf aanmelden, dan zoeken we een geschikte datum voor jullie uit.


Lees hier de ervaringen:

Schermafdruk 2017-12-15 15.09.06
Schermafdruk 2017-12-15 15.14.09
fullsizeoutput_2899
fullsizeoutput_289a
Schermafdruk 2018-01-02 18.57.21

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: